Blije Baby Boxen

De BBBox (Blije Baby Box) is specifiek ontworpen voor consultatiebureaus voor jonge kinderen. Gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en comfort voor zowel baby, peuters als ouders en verzorgers zijn de leidraad voor dit ontwerp.

Vanuit het basisontwerp zijn verschillende modellen mogelijk, bij plaatsing voor het raam is het mogelijk een open achterwand met stijlen toe te passen, waardoor de kinderen naar buiten kunnen kijken. Een gesloten achterwand voor bijvoorbeeld een gesloten wand. De gebogen vorm van de zijwanden geeft ruimtelijkheid, overzicht en uitzicht en zijn in verschillende uitvoering leverbaar; gesloten of bijvoorbeeld gaten met kralen.

De Blije Baby Box is op verzoek in productie leverbaar. De BBBox  wordt op maat en in overleg met de gebruiker samengesteld. Een meubelbedrijf heeft de licentie om deze boxen te produceren. De productie op maat biedt de mogelijkheid voor de gebruiker om de BBBox specifiek naar de eigen wensen samen te stellen.

Afhankelijk van de hoeveelheid en de uitvoering wordt een offerte op maat gemaakt. Levering en plaatsing en andere werkzaamheden in overleg.