sfeerbeeld

Studie woningbouw Monster

De locatie ligt aan de rand van het centrum van Monster en biedt uitzicht op de duinenrij van de zee.

Het wonen aan de rand van de kust wordt voelbaar gemaakt. Kleinschalige bebouwing met diverse doorkijken bieden de achterliggende bestaande woningen een gerichtheid op de hoofdstraat.

De kleinschalige bebouwing met daarin opgenomen doorgangen bieden eveneens beschutting tegen de wind uit zee.

De woningen zijn evenwijdig aan de straat gesitueerd om zodoende voldoende ruimte te creƫren voor de achterliggende woningen.

Door deze brede woningen ontstaat een fantastisch zicht op de straat en op de duinenrij, grote serres en brede glazen puien versterken dit gevoel.

Een gemetselde voorgevel met afwisselend glazen serres en puien geven een kleinschalig massaopbouw die perfect past bij het dorpse karakter van Monster